неділю, 31 грудня 2017 р.

Приємний подарунок напередодні Нового року - перемога у Всеукраїнському художньому конкурсі «Календар GLOBE 2018 Україна»

Відповідно до Плану всеукраїнських заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2017 рік та в рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE («Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля») Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з 5 жовтня по 30 листопада 2017 р. провів Всеукраїнський художній конкурс «Календар GLOBE 2018 Україна».

Мета конкурсу: висвітлити і зафіксувати місцеві громади GLOBE по всій Україні. Оскільки GLOBE – це комплексна програма дослідження навколишнього середовища, діти надсилали фотографії будь-яких цікавих її моментів: ділянок спостережень чи куточків GLOBE у їхніх закладах; хмар, дерев, ґрунту, води, а також знімки вихованців за роботою на ділянках спостережень. Всього надійшло 145 фотографій.
За рішенням журі художнього конкурсу «Календар GLOBE 2018 Україна» визнано
призерами Всеукраїнського художнього конкурсу «Календар GLOBE 2018 Україна», нагороджено  дипломами ІІІ ступеня та висвітлено  роботи у «Календарі GLOBE 2018 Україна»:
1. Булака Івана, учня 7 класу Лемешівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Яготинського району Київської області. Фото «GLOBE в моїй школі»
2. Клименко Анну, ученицю 9 класу Лемешівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. 
Фото «Цвіте шавлія. Ботанічні дослідження на території ботанічної пам'ятки природи місцевого значення "Телепень"».
3. Мартинюк Наталію, ученицю 11 класу Лемешівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Яготинського району Київської області. Фото «Фенологічна кампанія «Вишнева Україна» в нашій школі».

Немає коментарів:

Дописати коментар