середу, 20 червня 2018 р.

Міжнародні GLOBE Ігри 2018: день 3 - таємниці замку Орлик 

Субота, 2 червня. 32 команди вийшли на ігрове поле, для того, що взяти участь у ХХІ Міжнародних GLOBE Іграх 2018. Команди виходили з інтервалом у 2 хвилини. Завдання було ясним! Дітям необхідно було знайти скелет людини, давно вбитої.  Детективні пошуки розпочалися в ставку Dvorak, а потім перенеслися в екосистему природного парку. Діти виконували завдання: виловлювали і встановлювали видову різноманітність гідробіонтів, визначали вік дерев, встановлювали видові назви дикорослих рослин. Правильно виконані завдання - докази того, що вони зуміли розплутати складну справу. 




 Інструктаж командам
 Юра працює з гідробіонтами
Хто розшифрував таємницю, той  був "GLOBE детектив" і міг піти за винагородою:  вивчати  тіло в рамках незвичайної наукової дисципліни  антропометрії.
Хто зазнав невдачі на дорозі на всіх ділянках, той мав унікальну можливість в таємничих підземеллях замку Орлик  зустрітися з алхіміком.  І чого тільки ця зустріч варта?!
Наша команда стартувала 22-гою. До складу команди увійшли Аня і Юра, дві дівчинки з Праги і дівчинка з Голландії.
Ігри проходили в дружній невимушеній атмосфері. Всі любувалися чудовими краєвидами безкраїх лісів. Хто сміливіший, піднімався на вежу замку, звідки видно було Гумполець.

 Замок Орлик з висоти пташиного польоту
Крім того, нас супроводжували різноманітна культурна програма, яка, як не дивно, не гарантувала жодних популярних діячів.  Сяючі зірки GLOBE дивували всіх музичними, танцювальними та співочими номерами.

Немає коментарів:

Дописати коментар