четвер, 23 квітня 2015 р.

Конкурс виробів з відходів "Друге життя непотрібних речей" 
Конкурс виробів з відходів «Друге життя непотрібних речей» завершився. Завданням конкурсу було  створити вироби з усіх можливих побутових відходів (лампочки, пластикові, скляні та металеві вироби, тощо). 
Цікаві вироби з відходів зробити не важко, було б бажання. Це успішно продемонстрували учні нашої школи, виготовивши вироби з одноразового посуду, паперу, старих журналів, горіхових шкарлуп, ниток та інших відходів. Так як матеріал для виготовлення того чи іншого вироби з побутових відходів досить таки неординарний, то готові вироби завжди виходять креативними і незвичайними. Судити ВАМ !!!

Вироби з відходів своїми руками, як бачите, різнобічні і незвичайні. Насправді, творчість по створенню поробок зі сміття є багатогранною. З кожним роком їх стає все більше завдяки творчості майстрів і людей мистецтва. Особливо в Японії та Китаї такі вироби завоювали небувалу популярність, оскільки саме в цих країнах пропагуються безвідходні технології і з раннього дитинства вчать дбайливо ставитися до речей.

Немає коментарів:

Дописати коментар