вівторок, 14 лютого 2017 р.

Відчуття щастя і романтики

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
В Лемешівській ЗОШ І-ІІІ ст.  у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…
Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта. «Скринька кохання» була переповнена "валентинками". Усі бажаючі мали змогу через шкільну пошту виявити свої почуття однокласникам, друзям, учителям. Новим у святкуванні стало прикрашання дверей класних кімнат символом дня закоханих – великим серцем, майстерно виготовленим учнями.
З легенди про римського священника на ім'я Валентин розпочалася конкурсна програма для старшокласників "Валентин і Валентина". 
Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. А перемогли в конкурсі пара з  11 класу Катерина і Олександр.
День був переповнений позитивними почуттями!!!


















Немає коментарів:

Дописати коментар