пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Дитячий парк професій «Кідландія» – справжня країна для дітей

Ми дуже любимо подорожувати. І ось 2  березня і наша чергова екскурсія в дитячий парк професій «Кідландію». Що таке «Кідландія»?! Це справжня країна для дітей, зі своїми законами так правилами, власною економікою й грошовою одиницею.  У Кідландії діти – головні. Дорослі можуть потрапити до проекту лише в супроводі дитини. 


Як ми потрапили в Кідландію?! На туристичному автобусі дісталися столиці нашої держави…. А потім купили квиточки в аеропорту «Кідландія Авіа», розташованому на другому поверсі РЦ «Блокбастер». На вході кожен (і дорослий, і дитина) отримали браслет безпеки, щоб ніхто не загубився. Громадянином «Кідландії» може бути кожна дитина віком до 16 років.
Прибувши до «Кідландії», насамперед  пішли до банку, відкрили особистий рахунок, отримати пластикову картку і «стартовий капітал» – свої перші 30 ландів. Ланди можна накопичувати на особистому рахунку в банку, витрачати на розваги (дискотека, караоке, більярд, школа творчості, салон фокусника тощо) або на купівлю іграшок та сувенірів.
Далі всі діти (не багато і не мало , всього 35 учнів нашої школи) почали працювати  на станціях, які обирали самі.
50 ігрових станцій «Кідландії» – від пожежної частини до школи мистецтв, від школи піци до салону краси, – більш ніж 100 професій – від лікаря до пілота, від фотооператора до автогонщика.
Таке розмаїття професій допоможе дитині розширити світогляд, розкрити свій талант, а можливо – знайти свій майбутній фах та улюблену справу.

Поверталися додому втомлені, але щасливі…

Етностудія
Нова пошта
Студія парфумера
Валерія і Аня створили свій власний неповторний аромат і отримали "Сертифікат юного парфумера"
Швидка медична допомога
Модельне агенство



Карооке
Яготинський маслозавод

 Аквадизайн


Кідландія - це класно!!!
 Поліція

Немає коментарів:

Дописати коментар