понеділок, 14 листопада 2016 р.

Юні екологи проявили свій войовничий характер і зіграли ... в пейнтбол

12 листопада вихованці гуртка "Юні екологи" зіграли в пейнтбол на стаціонарному майданчику в м.Бориспіль. Це було круто і драйвово. Це розвага для тих, хто прагне вражень і гострих відчуттів. Адже гра у пейнтбол - дійсно активний рухливий відпочинок.

Шо ж таке пейнтбол? Звертаємося до "Вікіпедії": 
Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням ручної пневматичної зброї (маркерів), яка стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.
За своєю манерою гра імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі. Ігри проводяться на лісових або відкритих полях, у приміщеннях, із природними або штучними перешкодами й укриттями. Розрізняють пейнтбол як вид відпочинку — для всіх охочих; як спосіб тренування — для охоронців, поліцейських або спецназу; і як спорт — для турнірних команд.
11.00 - ми в Борисполі!
Інструктаж

Кожен учасник отримав базовий набір:
  • пейнтбольну маску ( гравець, зобов'язаний носити маску, спеціально виготовлену для пейнтболу, в межах ігрового поля. Максимально допустима швидкість вильоту кульки — приблизно 91 м/с (300 футів в секунду), при попаданні в око може призвести до серйозного травмування гравця;
  • маркер(зброю), яка складається з самого маркеру, балону з газом та ємності для кульок;
  • пейнтбольні кульки з фарбою. Фарба виготовлена на основі харчових компонентів, цілком безпечна для організму (навіть якщо попала до роту), легко змивається. Оболонка кульки має желатинову основу.

Гра відбувалася за  сценарієм "утримання форту".  Діти розподілилися  на рівні за силою команди.... і  почалася гра  в рівновіддалених пунктах (базах) в області поля від загальної мети. Кожна команда намагалася захоплювати і утримати мету протягом обумовленого часу. Уражений гравець повертався  на свою стартову базу, де з нього стирали сліди ураження і він входив в гру знову. На стартовій базі  заправляли кулі.

Якщо Ви все ще вирішуєте, який відпочинок є найбільш драйвовим, саме час проявити свій войовничий характер – зіграти в пейнтбол. Це розвага для тих, хто прагне вражень і гострих відчуттів. Адже гра у пейнтбол - дійсно активний рухливий відпочинок, який переносить в іншу реальність – світ боротьби та азарту


Готові до бою








Немає коментарів:

Дописати коментар