середу, 11 жовтня 2017 р.

"Молода Гвардія" приймає десяту тематичну зміну в 2017 році. ... і наші Ярослав і Оля, вихованці гуртка "Юні екологи", серед учасників зміни

Близько 800 хлопців і дівчат відпочивають у двох таборах дитячого центру на X тематичній зміні «Козацького роду нащадки», яка розпочалася 28 вересня і завершиться 18 жовтня 2017 року. Серед учасників зміни – члени учнівських трудових об’єднань (переможці всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного напрямку), для яких Національний еколого-натуралістичний центр спільно з Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти і виховання організували Всеукраїнський форум. Приємно, що серед учасників зміни і наші вихованці гуртка "Юні екологи" Нехаєко Ярослав і Хобта Ольга, переможці фенологічної кампанії "Вишнева Україна".

Тематична зміна «Козацького роду нащадки»  надасть можливість кожній дитині дізнатися більше про січове життя, сповнене козацьких традицій, лицарських звитяг і характерницьких таємниць. Для цього у таборах створили «Зоряну» та «Сонячну» Січі, прийняли статути козацьких куренів. Протягом зміни проходитиме спортивна патріотична гра «Ми – козацького роду нащадки», в основу якої покладено козацьку військову підготовку. 
 
Святковий День українського козацтва та державне свято День захисника України розпочне урочиста церемонія, яку продовжать Ярмарок розваг і танцювальний флеш-моб "Український гопак". А вечірні вогники у загонах «Свічка пам’яті» будуть присвячені Дню молитви за всіх полеглих за волю та державність України.

У рамках зміни пройдуть також цікаві заходи від організаторів Міжнародного дитячого кінофестивалю «Next»:  допрем`єрний показ фільму «СТОРОЖОВА ВЕЖА" для учасників кіноклубу та проект «Лінгвістичних сторінок» МДКФ «Next» «Фільм мовою оригіналу».

Немає коментарів:

Дописати коментар