четвер, 12 жовтня 2017 р.

Гарна осіння традиція - форум учнівських трудових об'єднань у "Молодій Гвардії" 

Сонячного осіннього дня 3 жовтня  гості "Молодої гвардії" та учасники зміни із табору "Сонячний" розпочали Форум учнівських трудових об'єднань. Учасниками зібрання стали більше ста учнів (вихованців) позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів віком від 9 до 16 років. Усі вони – переможці всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти. Наші, Ярослав і Оля, серед учасників Форуму.
Засновниками Форуму є Міністерство соціальної політики УкраїниМіністерство освіти і науки України Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України та Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання.
На затишній церемонії відкриття Форуму до працьовитих дітей звернулися начальник управління депертаменту екології та природних ресурсів Одеської державної адміністрації Іван Петрів та керівник Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання Дмитро Макосій. Вони висловили упевненість у тому, що час, проведений на форумі, стане корисним і приємним для всіх, хто виборов право на відпочинок у "Молодій гвардії".
 
Заступник генерального директора Українського дитячого центру "Молода гвардія" Василь Бездень звернув увагу на те, що форум відбувається в рамках тематичної зміни "Козацького роду нащадки", а у козаків і хлібосіїв – аграріїв є багато спільного, найголовніше ж те, що своєю працею вони прославляли Україну.
У спеціалізованій програмі Форуму – екскурсія до Одеської національної академії харчових технологій та до Одеського державного аграрного університету, науково-практична конференція, екскурсія до агропідприємства «Еврика» та лабораторії Сингента, а також сільськогосподарський квест «Україна – аграрна країна».
Продовженням церемонії відкриття Форуму стала робота виставки-презентації діяльності трудових дитячих об'єднань. Цьогоріч гості змогли близько ознайомитися із цікавим і культурно багатим районом Одеської області Болградщиною.
Творче свято "Осінній вернісаж" на сцені кіноконцертної зали доповнило перший день Форуму учнівських трудових об'єднань музичністюі і  традиційною молодогвардійською бадьорістю і оптимізмом. Приємно, що "Осінній вернісаж".відкрила наша Оля Хобта піснею про Україну, а Ярослав Нехаєко був ведучим свята. МОЛОДЦІ!!!)))) І тут ви про себе заявили!!!!))))

Немає коментарів:

Дописати коментар