вівторок, 12 січня 2016 р.

Всією сім'єю .... до  «Зимової  країни» 

Прочитавши в Інтернеті  анонс (ще в грудні) про відкриття на   території найбільшого в країні виставкового центру ВДНГ тематичної багатофункціональної сімейно-розважальної зони "Зимова країна"  вирішили з'їздити подивитися.
Відправитися вирішили на власному  автомобілі. На дорогу витратили близько двох годин. Поки їхали столицею нашої держави, розглядали яскраві вітрини  супермаркетів, вуличні новорічні красуні, миготливі гірлянди. Ось нарешті ...... "Зимова країна" - це 15 унікальних майданчиків, де можна повністю задовольните свою жагу справжнього європейського відпочинку! 


Спершу вирішили відвідати Музей льодових скульптур - досить незвичне місце, адже всі експонати в ньому створені з льоду! Та тут можна не тільки побачити скульптури казкових героїв, загадкові замки, таємничі предмети, але й самому навчитися цьому унікальному мистецтву.

























Завдяки ICE BAR можна відчути себе мешканцями крайньої півночі і перенестись до їхніх крижаних домівок – іглу! У барі завжди мінусова температура, і все зроблено з льоду: стеля, підлога, барна стійка і навіть посуд. Та завдяки зігріваючим коктейлям від запальних барменів – вам гарантовано буде комфортно та весело!

В гриль зоні «Зимової країни» можна скуштувати страви, що готуються у вашій присутності. Затишна атмосфера, потріскування дрів та аромат запашних овочів та м’яса, ... І все це у супроводі міксів віртуозних діджеїв і яскравих  шоу!
На ярмарку ми придбали новорічні сувеніри, солодощі.. Тут кожен з нас   знайшов для себе цікавинки, які  припали до серця, адже більшість з них унікальні і створені найкращими українськими майстрами спеціально для «Зимової країни».


Олені Діда Мороза. Тут ми на власні очі побачили справжніх північних оленів, погодували їх, зробили з ними фото! 
Зимове катання на конях – розвага, що стане до вподоби усім шанувальникам цих надзвичайно граційних тварин. А для тих, хто не вміє кататися, це ще й гарна можливість нарешті навчитися їздити верхи.
Катання на собачих упряжках. Вмить опинитись на крайній півночі? Легко! Для цього достатньо сісти в нарти, запряжені прекрасними хаскі, смикнути за повіддя та, заплющивши на мить очі, відчути себе дослідником безкраїх снігових просторів.  

Крижані тюбінгові гірки заввишки 12 м. – розвага не тільки для дітей*, а й для дорослих. Це, без перебільшення, унікальна можливість стрімко злетіти вниз з висоти чотириповерхового будинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар