вівторок, 24 січня 2017 р.

День відкритих дверей у КНУКіМ

23 січня  до університету культури  на День відкритих дверей завітало майже 700 абітурієнтів з Київщини, в тому числі і мої одинадцятикласники.
Відвідавши різні факультети та кафедри вишу, абітурієнти відзначили, що у КНУКіМ є великий спектр перспективних спеціальностей за різними напрямами. Побувавши на Факультеті журналістики і міжнародних відносин, Факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, Факультеті кіно і телебачення, Факультеті режисури і шоу-бізнесу,

Факультеті економіки, права та інформаційних технологій, Факультеті дизайну та реклами, Факультеті хореографічного мистецтва, Факультеті культурології, Факультеті музичного мистецтва, молодь вже обрала собі улюблений фах та планує навчатися у мистецькому виші.Абітурієнти цікавилася правилами вступу на 2017 рік, переліком документів, які слід подавати до приймальної комісії та де майбутні фахівці зможуть себе реалізувати після закінчення навчального закладу.
На зустріч з абітурієнтами завітав Михайло Поплавський, та розповів про комфортні умови навчання і високий професійний рівень науково-педагогічного складу.«Університет культури – це європейський виш з потужною матеріально-технічною базою та висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом. Ми формуємо у своїх студентів філософію лідерів, філософію переможців.
Зараз ви маєте визначитись, чого хочете від життя. Головне – здобути вищу освіту. Як би вам не було тяжко, я раджу вступати до київських вузів і обов’язково на улюблену спеціальність. Столиця дає великі можливості з точки зору кар’єри та реалізації творчих амбіцій.
Атакуйте життя та наполегливо йдіть до мети!» – сказав Михайло Поплавський.



Дівчата скористалися моментом і зробили  селфі з ректором

Немає коментарів:

Дописати коментар