середу, 19 вересня 2018 р.

Свято осені в новому форматі

Ось і завітала в Україну щедра осінь. Сьогодні, 19 вересня, другий поверх Жоравської ЗОШ І-ІІІ ст.  перетворився на виставкову залу осінніх композицій. Цього року свято проходило в новому форматі. Всі класи отримали однакові набори овочів і фруктів: 1 капустина, 1 гарбуз, 1 кабачок, 2 морквини, 4 картоплі, 2 яблука, 1 груша, шишки, каштани, жолуді і 30 хвилин часу. Діти без допомоги класних керівників  створювали шедеври з того, чим багата матінка-земля восени. Цікавими, оригінальними, іноді, навіть несподіваними витворами з природного матеріалу  були щедро накриті столи учасників конкурсу. Гарбузові хатини,  капустяні зайчики, кабачкові кораблики  і потяги – все це зобразили діти у своїх роботах. 

Діти проявили надзвичайну креативність, адже доводилось довго вдивлятись у композицію, щоб здогадатись, яким чином їм вдалося зобразити того чи іншого персонажа.
Робота кипить...





Одинадцятикласники, наприклад, здивували оригінальною композицією  «Обійстя зайчика», яке було обнесене тинком з моркви. Тут була і хатинка з гарбуза, і дерева з кукурудзи, і кабачковий лімузин. Також для зайчика.... А сам капустяний зайчик був неперевершений!!!







6 клас запам’ятався творчим підходом до оформлення виробів. Їх композиція «Щедрі дари осені" із сімейства газди-гарбуза: синочків-огірочків, мишок - морквиць, картопель-їжачків, яблучок - павучків. Тут навіть було немовля з гарбуза і кораблики!!!!





 Так і просився на полотно художника витвір восьмикласників  «Осінній натюрморт».

 Згадали мультяшних героїв учні 9 класу: крокодил Гена і Шапокляк розвеселили всіх.

 Окрасою виставки стала композиція "Веселий потяг" від учнів 10  класу.


Всі, без винятку, композиції вразили своєю оригінальністю та красою, учні проявили креативність, фантазію. Та неабияку наполегливість у створенні своїх шедеврів. Молодці!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар