четвер, 20 вересня 2018 р.

Малюємо науку Біологію, або коли хочеться бути феєю 

З чого починається біологія? Звичайно ж, з казковою феї, яка з'являється кожному учню і розповідає свої дивні історії ...
Шестикласники починають вивчати біологію, точніше ботаніку. Попереду нас чекають захоплюючі досліди, експерименти, екскурсії, лепбуки, кросворди  і прогулянки по шкільному подвір'ю, але все починається з дивного вернісажу фей, на який я запрошую  кожного з вас!

Нагадаю завдання - після вивчення параграфа про біологію як науки, діти повинні були намалювати своє сприйняття науки - що вона буде вивчати, про кого вона, але у вигляді ... феї!

На що я звертала увагу:
- ступінь самостійності при виконанні роботи,
- винахідливість при поданні роботи,
- знання тексту параграфа (доречне вживання термінів),
- загальна ерудованість,
-виконавча дисципліна (на жаль, деякі учні  НЕ розфарбували роботу).
Адже потрібно було не змальовувати яку-небудь відповідну картинку з підручника або інтернету, а придумати самому, а ще зуміти пояснити свою роботу.
Отож, відправляємося на перезентацію робіт!








Чудові роботи вийшли у шестикласників! Рада, що  учні вірно виконали перше творче завдання з біології та задумалися про те, навіщо ж нам потрібна біологія! Але до цього питання ми ще не раз повернемося ...
Я сподіваюся, що фея Біологія буде допомагати кожному з вас, діти, краще пізнати живі організми.  А я  буду допомогати вам в цьому  на наших уроках біології, обіцяю!

Немає коментарів:

Дописати коментар