понеділок, 3 вересня 2018 р.

Вітання топовому вчителю України!

Дякуємо талановитому та креативному агентові змін в освіті, що поділилися своїми історіями з нами, за Ваш незвичний погляд на буденні речі, за нескінченну жагу до нових знань і натхнення до змін..
Завдяки Вам учні розвивають навички та знання, щоб бути успішними у світі, який швидко розвивається. Ви надихаєте інших учителів своїм прикладом, умієте бути ефективними та виховуєте своїх учнів справжніми громадянами світу – Ви змінюєте майбутнє!


Ви один із ТОП-50 найкращих учителів України! Ви – наш справжній герой, для якого навчання не закінчується зі шкільним дзвоником. Як і Ваше натхнення та жага до нового не закінчаться разом із премією Global Teacher Prize Ukraine 2018.

Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із Вами на урочистій церемонії нагородження  премії Global Teacher Prize Ukraine 7 жовтня 2018 року 🎉 в приміщенні Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Це чудова можливість провести яскравий вікенд у Києві разом із колегами-однодумцями. Незабаром Ви обов'язково отримаєте додатковий лист-запрошення!

Із щирою вдячністю – команда Освіторії та Global Teacher Prize Ukraine.

Більше ТУТ і ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар