понеділок, 31 грудня 2018 р.

З Новим роком! або Новорічний хіт-парад вражень - 2018!!!

Новий рік - чудовий привід переглянути рік, що минає, згадати найяскравіші моменти і враження, намітити плани на рік майбутній, навіть помріяти ... Кажуть, якщо вірити в чудеса, вони обов'язково збуваються! Це як в дитинстві - віриш в Діда Мороза, і він обов'язково приходить! 

Як і в минулому році хочу виділити кілька "номінацій", за якими розподілені найяскравіші події року, що минає ..
Номінація №1

"Топ  року"

Я потрапила в ТОП-50 педагогів за версією Global Teacher Prize Ukraine. Всього на участь в конкурсі подали 1206 заявок.

На сторінці Trees Around the GLOBE Campaign висвітлено Топ - 5 найактивніших учасників, які проводять спостереження за деревами (GreenUp/GreenDown) в рамках Кампанії, протягом жовтня 2018 р. Серед них - ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ (ясла - садок)".

Номінація №2

"Проект року"

26-27 жовтня 2018 року в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна пройшов ІІ Всеукраїнський фестиваль «НАУКА НА СЦЕНІ» (відбірковий етап), переможці якого будуть представляти нашу країну восени 2019 року на ХІ міжнародному фестивалі «Science on Stage» в Португалії. За рішення журі проект визнаний одним з найкращих. Ще одна висота взята! 

Номінація №3

"Подія року"

На церемонії визнання кращих педагогів Київщини "ОСВІТЯНСЬКА  ЗІРКА  20018"" я стала володарем титулу "Лідер позашкільної освіти".

Номінація №4

"Ігри року"

В рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE (Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля), що об'єднує вчителів, учнів та науковців зі 117 країн світу,  з 31 травня по 3 червня 2018 року в м. Гумполец (Чехія) відбулися  Міжнародні GLOBE Ігри 2018. GLOBE Ігри були вперше проведені в Чехії у 1997 році. Зараз багато країн (Польща, Хорватія, Македонія і з 2016 року Україна) запозичили їхню практику проведення ігор. Вперше в Міжнародних GLOBE Іграх  взяла  участь команда учнів з України.

Номінація №5

"Подорож року"

Прага – одне з найпрекрасніших міст світу. У її історичному центрі, що унікально зберігся та який в 1992 р. внесений до списку світової культурної спадщини ЮНЕСКО, відображаються одинадцять століть історії. Це культурно багате місто, повне прекрасних пам'ятників, чарує не лише своєю вражаючою і різноманітною архітектурою, а також захоплюючими панорамними виглядами, але і інтимною, романтичною атмосферою, яка створює настрій для довгих прогулянок.

Номінація №6

"Тренінг року"

12-14 червня 2018 року проходив Всеукраїнський навчальний тренінг для регіональних координаторів програми GLOBE в Україні в конференц-залі готелю «Маливо» (Надвірнянський район, с-ще Делятин).


Номінація №7

"Збір лідерів року"

25-28 червня 2018 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України був проведений збір лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» та юннатських секцій охорони природи, в якому взяли участь представники з 23 областей.
Київську область представляли вихованці гуртка «Юні екологи» КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» .


Мабуть, на цьому можна і зупинитися ... Хоча, багато чого цікавого було в 2018 році, про все і не розкажеш зараз, але про головне можна прочитати в блозі!

Зовсім скоро настане новий, 2019 рік ....


Але перш  за все подякуємо  2018 року за все те радісне і гарне, що було! За радість зустрічей, приємні сюрпризи, за нових друзів і досягнення, за мінімум ексцесів на роботі і в сім'ї, та просто за те, що він був і був по-своєму гарний!

Нехай новий рік залишить в житті кожного з нас все найкраще з року, що минає, додасть здоров'я і удачі,  обов'язково здійснить всі  мрії!
Міцного здоров'я і благополуччя Вам і Вашим рідним і близьким!

З Новим роком!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар