вівторок, 22 грудня 2020 р.

STEM проект "Моє тіло": як все було

Нарешті закінчився наш довготривалий STEM проект "Моє тіло". Восьмикласники працювали в двох групах: дівчата та хлопці. Проект від дівчат. Знайомтесь - це дівчинка Яніс і ......... її внутрішні органи. Надзвичайно цікаві асоціації: серце - годинник, легені - повітряні кульки, шлунок - повітряна кулька, заповнена водою, сечовий міхур - лійка, яєчника і матка - дзвіночки і пупс, головний мозок - лампочка (я не зовсім зрозуміла чому?), сенсорні системи зору і слуху - фотоапарат і навушники. Все супер! Дівчатка молодці! 

Так все починалось

А це свого Ваніса презентують хлопці. Мужики є мужики. Проект - супер! Асоціації - супер! Серце - насос, трахея і кишечник - якісь трубки від трактора (я в цьому не бум-бум), печінка - фільтр, також від трактора, діафрагма - кран, шлунок - м'ясорубка, мозок - мобільний телефон, легені - повітряні кульки, нирки - кульки,заповнені водою. Клас! Клас! Клас! Всі молодці! В нас все вийшло! 


https://lms.e-school.net.ua/asset-v1:UIED+Biology-6th-grade+2020+type@asset+block@6_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81._%D0%91%D1%96%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F._%D0%A3%D1%80%D0%BE%D0%BA_6_compressed.pdf


Немає коментарів:

Дописати коментар