понеділок, 29 червня 2015 р.

Юні науковці повернулися з Володарки 

У період з 22 червня по 28 червня 2015 року юні науковці нашої школи Бойко Назарій, Бондаренко Аліна, Македон Катерина та Нехаєко Ярослав перебували в  обласній літній школі  для обдарованої учнівської молоді Київщини. У таборі для обдарованих та здібних учнів відбувалися різнопланові  заходи, спрямовані на всебічний розвиток, покращення психологічного, фізичного та емоційного стану. Наукова еліта Київщини примножила свої знання, зустрічаючись із науковцями з провідних університетів України: Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова; Білоцерківського національного аграрного університету та Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.
Сім днів у таборі  були насичені культурними та навчально-пізнавальними програмами: діти були задіяні в різноманітних конкурсах, турнірах, круглих столах, спортивних змаганнях, концертах, науковці читали  для дітей лекції, проводили тренінги, практичні заняття з біології.  Юні науковці відвідали  Білоцерківський  національний  аграрний  університет, де ознайомилися з кафедрами ВУЗу.  Цікавою була екскурсія в дендропарк "Олександрія" . Колекційний фонд парку нараховує близько 2500 видів, форм та сортів рослин. Окремі з яких мають вік понад 200 років: сосни чорна та Веймутова, ялівець віргінський, тюльпанове дерево, модрини польська та європейська, дуб червоний, гледичія триколючкова, глід рожевий махровий та ін. Особливу цінність становить багатовікова діброва парку. 
Головне завдання  обласної літньої  школи виконано  –  вона об’єднала дітей за інтересами, дала можливість активно та продуктивно провести час у колі однодумців, гармонійно поєднати  навчальний процес та відпочинок.
Приємно, що наша Катерина  Македон посіла ІІ місце у першості оздоровчого табору по стрибках у довжину.  Вітаємо Катюшу з перемогою !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар