середа, 11 листопада 2015 р.

Як ми малювали в техніці ДУДЛІНГ…..

В попередніх публікаціях я розповідала  про техніку малювання  дудлінг. При цьому візерунки виходять дивні і досить хитромудрі. У підсумку всі вони з'єднуються в химерний, нерідко сюрреалістичний сюжет. Подібне несвідоме малювання зазвичай властиво людям, які переживають непростий період життя. І тоді вони за допомогою ось таких "каракулів" позбавляються стресу, вантажу переживань і різних негативних емоцій (злості, нудьги, напруги). Так що малювання з стилі дудлінг не просто допомагає  цікаво провести час, але і є способом психологічної самотерапії. Крім цього таке  малювання допомагає розвивати дрібну моторику рук.

Ось і ми з вихованцями гуртка «Юні дослідники природи» захотіла помалювати в цій техніці. Знайшли малюнки, роздрукували на принтері. Кожному дісталися різні  малюнки: слон, вівця , кит, автомобіль, жирафа, вертоліт, м’яч, кінь, котик. 
Спочатку обвели малюнки гелевою ручкою або фломастером, потім розділили на сектори. А потім почали заповнювати кожен сектор різними візерунками.
Що з цього вийшло?!!!! Судити ВАМ!!!
А нам ця техніка малювання сподобалася!))))

Немає коментарів:

Дописати коментар