суботу, 23 вересня 2017 р.

Мир у рідній Україні –  найзаповітніше бажання усіх українців: День миру в нашій школі

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать.
Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де
розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.


Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.  Учні 1-11-х  класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі», провівши конкурс малюнків на асфальті, аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага. В класах проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям».








Немає коментарів:

Дописати коментар