середу, 27 березня 2019 р.

Вітаємо юних дослідників! 

27 березня 2019 року юні дослідники ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів» ДНЗ ясла – садок», вихованці гуртків «Юні екологи» і «Юні охоронці природи», взяли участь в очному турі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник», який відбувся на базі Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

На конкурс було представлено 78 робіт із закладів загальної середньої та позашкільної освіти. На очному турі обласного етапу конкурсу 33 учня представляли свої роботи. Захист дослідницько-експериментальних робіт проводиться у таких номінаціях: «Я і природа», «Охорона здоров'я», «Народознавство та краєзнавство», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ».
За рішенням журі в номінації «Я і природа»
І місце посів Федорович Євген з роботою «Вимірювання висоти дерева за допомогою плоского дзеркала».
ІІІ місцеКоткова Ольга з роботою «Симетрія і асиметрія в живій природі».
Номінація «Охорона здоров’я»
ІІІ місцеСорока Анжеліка з роботою «Аптека на підвіконні».
Вітаємо юних дослідників! Бажаємо підкорити нові вершини знань. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів в навчанні. Ви МОЛОДЦІ!!!




3 коментарі:

  1. Як завжди, Ваші вихованці, Наталія Василівно. показали чудовий результат!ВІТАЮ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники знехтували моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Написати на номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити