понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Заочний міжнародний конкурс «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус» і РДЮЦ «Gutta club» (Республіка Молдова) оголошують про проведення заочного міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови». Мета конкурсу – сприяння творчій соціальній  активній діяльності з вирішення проблем енергозбереження та охорони довкілля, поширення ідей сталого розвитку, із урахуванням  звичаїв і традиції народів, що населяли терени України та Молдови.
До участі в Конкурсі запрошуються учні 7-11 класів, вихованці професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів віком до 18 років включно, а також педагогічні працівники загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів.
Матеріали сілід надсилати до 25 грудня 2015 року в електронному вигляді на адреси: eremurusua@ukr.net (Україна) та natalia.halaim@gmail.com (Молдова)
Підсумки конкурсу будуть висвітлені в засобах масової інформації, соціальних мережах та в Інтернеті на відповідних сторінках організаторів конкурсу.
Довідки за телефонами: (044) 430-43-90, (контактна особа від НЕНЦ – Радченко Тамара Дмитрівна, e-mail: radchenko@nenc.gov.ua ); (044) 468 74 14 (контактна особа від ГО «Еремурус» – Мельникова Єлена Володимирівна, email: eremurusua@ukr.net )
Положення про конкурс https://nenc.gov.ua/w

Немає коментарів:

Дописати коментар