четвер, 26 травня 2016 р.

Перемога у Всеукраїнській  акції «Годівничка»

Відповідно до плану проведення масових заходів НЕНЦ, протягом 2015-2016 навчального року в навчальних закладах України проходила Всеукраїнська акція «Годівничка», яка проводиться з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни. В акції брали участь учні
загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Києва. Загалом на розгляд оргкомітету було представлено понад 300 проектів.
Відповідно до рішення журі визнано переможцями, що показали найкращі результати, вихованців еколого - натуралістичного гуртка  "Юні дослідники природи" БДЮТ Яготинської райдержадміністрації. 
Вітаю перемождців і щиро дякую учням і вчителям Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст., які активно долучилися до акції "Годівничка".

Немає коментарів:

Дописати коментар