неділя, 29 травня 2016 р.

Фінальний  етапу ХІ Всеукраїнського конкурсу з природознавства «Юний дослідник»

Згідно з Планом проведення масових заходів на 2016 рік, листом Міністерства освіти і науки України № 3/3-9-291-16 від 22.04.2016 р. , з 17 по 19 травня 2016 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся фінальний етап ХІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства “Юний дослідник” для учнів 9-11 років. 76 представників із 23 областей України захищали свої дослідницько- експериментальні роботи в секціях: “Я і природа”, “Рослини навколо нас”, “Тваринний світ”, “Охорона здоров'я”, “ Народознавство, краєзнавство”.

Бондаренко Дмитро, вихованець гуртка «Юні дослідники природи» Яготинського БДЮТ, учень 4 класу Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської області, захищав  роботу «Вплив комп’ютерної гри «Наруто» на психофункціональний стан дитячого організму».
Призового місця Діма не зайняв, до ІІІ місця не вистачило всього 0,5 бали. Так як сказав Діма «Значить я не заслужив!». Він ще маленький і в нього ще все попереду. Я бажаю тобі, Дмитре,  успіхів, удачі, ніколи не зупинятися на досягнутому! В тебе ще все попереду!!!))))
Бондаренко Дмитро нагороджений грамотою Національного еколого-натуралістичного центру і цінним подарунком.






Немає коментарів:

Дописати коментар