пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників

В Лемешівській школі  вже не вперше вирішили долучитися до Х Всеукраїнської акції «Серце до Серця»  «Врятуй життя дитини» з метою закупівлі реанімаційного обладнання. Сьогодні благодійний ярмарок організували учні 8 класу.  
Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх смаколиків.

На один день фойє школи перетворилося на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети, - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.
Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.
Дякуємо вкотре батькам і особливо учням! Приємно дивитися на таку молодь! 
Майбутнє є!

Немає коментарів:

Дописати коментар